Mijn favoriete pennen

Mijn favoriete pennen

 

Hallo lieve mensen!

Als er iemand echt helemaal gek is van pennen, dan ben ik het wel. Ik kan niet pennen genoeg hebben en ik vind het verschrikkelijk leuk om er mee te schrijven. Ik heb dan ook al heel veel pennen uitgeprobeerd. Vandaag laat ik jullie mijn lievelingspennen zien! Veel plezier met lezen!

20151201_161840.jpg

Van links naar rechts:

  1. Bic soft feel : deze pen schrijft echt lekker ‘smooth’ en is dus fijn om lange stukken mee te schrijven. Aantekeningen maken is geen probleem met deze pen! Tip: deze pennen kun je ook bij de action kopen voor een héél fijn prijsje.
  2. HEMA-pen: deze pen heeft geen specifieke naam, maar komt in ieder geval van de hema. Je hebt ze in nog veel meer kleuren en dat vind is gewoon super leuk! Zeg nou zelf: je wordt toch gewoon blij van die mooie kleur blauw gecombineerd met het grijs?! Ik moet eerlijk zeggen dat deze niet het fijnst schrijft van de zes, maar het oog wil ook wat ;).
  3. De vierkleurenpen van Bic: Deze pen heeft vier geweldige kleuren: turkoois, paars, lichtgroen en lichtroze. Geweldig toch! Dé perfecte nakijkpen voor als je graag van kleur wilt kunnen wisselen.
  4. Round stic van Bic (haha dat rijmt!): Deze pen is te vergelijken met de soft feel van Bic, echt een fijne pen! Ook deze pen kun je kopen bij de action!
  5. Stabilo smart ball: Deze pen glijdt echt zó fijn over het papier heen! Het houdt ook erg fijn vast, omdat er speciale ‘vakjes’ zijn voor je vingers. Nog een extraatje: je kunt met de achterkant van deze pen je telefoon bedienen. Handig!
  6. De originele Bic pen: Dé pen waar ik meteen aan denk als je “Bic” tegen me zou zeggen. Ik denk dat iedereen deze pen wel kent. Gewoon een fijne pen. Niet uitzonderlijk goed, maar zeker goed genoeg! Wat ik ook leuk vind aan deze pen is dat je kunt zien hoeveel inkt er nog over is.

Dit waren mijn lievelingspennen!

Houd jij ook zoveel van pennen als ik, of maakt het je niet zoveel uit?

Liefs, Tessa2 thoughts on “Mijn favoriete pennen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *